Povestea noastră

Spring Studio a luat naștere în 2011, când în colaborare cu Top Casa am realizat necesitatea pe care o aveau clienții în procurarea de piese speciale în domeniul ceramicii. Piese speciale precum elementele de treaptă, mozaicuri, plăci decorative. Așa a luat naștere atelierul nostru.

În timp, industria ceramicii a evoluat iar plăcile au devenit tot mai mari, mai greu de montat și prelucrat, astfel ne-am adaptat la noile nevoi ale clienților. Din această necesitate s-a născut idea transformării lor în produse finite precum, lavoare și blaturi de baie și bucătărie. Dar nu ne-am oprit aici, la momentul actual putem da naștere aproape la orice idee ne propun specialiștii din domeniul designului interior iar echipa noastra de montatori profesioniști pot realiza lucrări de excepție după cum veți putea vizualiza în portofoliul nostru de lucrări.

Materialele pe care le folosim în principal sunt ceramica, special concepută de la partenerii noștri Atlas Plan, Abk Stone, Laminam și Casalgrande Padana cât și compozitul Kerrock montate pe suportul special al partenerului nostru Wedi. Cu aceste materiale putem crea o ambianță naturală cu efecte spectaculoase ale naturii dar fără dezavantajele elementelor naturale care necesită mereu intreținere.

Care ar fi avantajele folosirii plăcilor ceramice în proiectele d-voastră: este un material versatil, durabil și rezistent cu un design remarcabil care poate fi folosit atât la interior cât și la exterior. Se pot realiza cu aceste plăci ceramice glafuri, elemente de treaptă, blaturi de baie și bucătărie, grill-uri, fațete de șemineu, lavoare de baie și bucătărie, grilaje de pișcină, etc.

Suportul Wedi pe care îl folosim, îi conferă o durabilitate și hidroizolație suplimentară, produsele având o viață extinsă.

Kerrock, material compozit, antibacterian, foarte folosit în mediul sanitar, versatil prin faptul că este termoformabil, conferă o flexibilitate extinsă în realizarea unor proiecte de excepție. Se pot face blaturi, lavorea, standuri, pulturi, insule, pereți despărțitori, cădițe și căzi, etc.

Așadar, pentru orice proiect aveți in minte, greu sau ușor de realizat vă așteptăm să ne contactați.


crosschevron-down